КИЛИМИ

carpet

 

Килими мокети, черги и всякакви други текстилни, подови настилки са най-често срещаното допълнение към интериора на помещението. Те са предпочитани, както за дома, така и за офиса. Защото внасят топлина и уют. Въпреки това меките настилки имат и своите недостатъци – зацапват се и се захабяват бързо. За това и са необходими повече грижи и подръжка от обичайното.

Което означава ,че редовното пране и поддръжка са задължителни. Един от основните проблеми на меките настилки е, че те задържат много прах и мръсотия в техните влакна, което благоприятства развитието на бактерии и микроби.

Качествено Почистване и Пране на Килими

Нашият обучен екип работи само с доказани и ефективни методи за изпирането на килимите във вашия дом. Справяме се с всякакви замърсявания, както и с упорити петна като.

Кръв, урина, вино, кафе, мазни петна, кал и друга дълбоко проникнала мръсотия.

Наш екип специалисти прави оглед на мръсния килим, и се определя степента на замърсяване. След което започваме почистването.

Килимът се минава първо с прахосмукачка, целта е да се оберат прахта и едрите частици.

Обработваме силно замърсените зони и упорити петна със специален препарат за почистване на килими.

В зависимост колко е замърсен килима, използваме различни средства за почистване.

Оставяме няколко минути препарата да подейства.

Изпозлваме мощна техника с която извличаме дълбоко проникналата мръсотия от основата на вашия килим или мокет.

Когато ни се обадите можете да бъдете сигурни, че вашите килим или мокет, ще заприличат на чисто нови. Подхождаме индивидуално в зависимост от нивото на замърсяване, ползваме различни почистващи средства и методи.