Офиси

oficess

 

Не се оказва лесна задача съчетанието на работните задължения и поддръжката на чистотата на офиса, нали? Затова често се прибягва до назначаване на чистачка или до ползване на услугите на фирми за почистване.

Ние Ви предлагаме услугата абонаментно поддържане на чистотата във вашият офис.:

  1. Проветряване на помещенията. Когато почистваме, е необходимо и да проветрим добре.
  2. Почистване на дограмите и стъклатас подходящи препарати и инструменти.
  3. Почистване на петнаот мека мебел, килими, мокети и други подови настилки.
  4. Прахосмученеи обиране на паяжини в помещенията. Почистване на прах от мебели, техника, врати.
  5. Почистване, дезинфекция, ароматизиране на кухненските и санитарните помещения.Професионалните препарати, ползвани от нас, са добри дезинфектанти и са с приятен и дълготраен аромат; ползваме и подходящи почистващи препарати, съобразно повърхностите – хром, никел, фаянс, гранитогрес, дърво, PVC и др.
  6. Изхвърляне на боклука от кошчетатаза боклук и поставяне на нови торби в тях. Почистваме и самите кошчета от налепените по тях петна и боклуци.
  7. Измиване и полиране на подас професионален препарат. Добрият и свеж мирис, както и усещането за чистота след употребата на почистващите ни препарати за под се усещат дълго време. Така че и Вие, при положение, че сте решили да се справите сами с почистването на офиса, не пренебрегвайте препарата за подовите повърхности. А при необходимост, подовите настилки почистваме с еднодискова подопочистваща машина – тя осигурява възможност за почистване в дълбочина.

 

Ние мислим, че няма по-приятно от работата в чист, проветрен, приятно ухаещ офис и желаем да Ви осигурим това удобство.

Абонаментното поддържане на чистотата на офиса ще Ви осигури уют, комфорт, спокойствие.

Доверете се на нашият опит и професионални идеи в почистването.