След ремонт

remont-chistene

 

Правили сте ремонт?
Погрижете се за чистотата и уюта на вашия имот с услугата за професионално почистване след ремонт от фирма “НИКИВЕЛИ”.

Пишете ни или ни се обадете на 0884 84 24 59 , и ще получите напълно безплатна оферта и консултация относно почистването на вашия имот.

Без значение дали сте направили цялостно обновяване, или малка частична промяна , след ремонтни дейности къщата винаги се замърсява.

Независимо колко внимателни сте били по време на ремонта, независимо дали сте покрили пода и мебелите, на места винаги остават малки капчици боя, дебел слой прах, капки разтвор или цимент.

Това безспорно затруднява всеки човек.Почистването след ремонт може да бъде истинско предизвикателство ,което ще ви коства много време и нерви. Но не се притеснявайте, а ни потърсете още днес!

Ние ще се погрижим да не остане и помен от замърсяването след ремонтни дейности. Подготвени сме за всякакви замърсявания. Работим само с професионална техника и доказани препарати. Не се колебайте и ни потърсете, а ние ще се погрижим имотът ви да заблести. Услугата почистване след ремонт включва следните дейности:

– премахване на прахта от всяко кътче,
– отстраняване на засъхнали цимент, мазилка, гипс, латекс и боя
– събиране на отпадъците в чували
– обстойно почистване на под, стени, врати, баня, тоалетна, тераси, офис мебели ,офис техника ,осветителни тела и контакти
– почистване на всякакъв вид дограма и витрини

Нашата фирма е специализирана в сферата на професионалното почистване на домове , офиси , сгради и други.